maandag 3 december 2012

Kerstkaarten!!!!!!

Vandaag hebben we de kinderen de eigen gemaakte kerstkaarten meegegeven. En wat zijn ze mooi geworden! Geweldig om die rond te sturen.
Hoe gaat het in zijn werk??
Elk kind heeft een zakje met 6 pakketjes meegekregen. Elk pakketje heeft 8 kerstkaarten, gemaakt door dat kind zelf. Je kunt alleen een heel pakketje kopen, geen losse kaarten. Een pakketje kost €5,00. Waar gaat dit geld heen?
€2,00 gaat naar KIKA, het goede doel dat we hiermee steunen.
€2,00 kosten zijn er nodig voor het drukken van de kaarten.
€1,00 gaat naar de school. Daar kunnen we natuurlijk een hoop leuke dingen van doen!

De kinderen verzamelen het geld contant en stoppen dat in het zakje. Als alle 6 pakketjes zijn verkocht, geven de kinderen dus een zakje met €30,00 aan de juf of meester terug. Als dank voor het verkopen van alle zakjes krijgt het kind een grashoofd (kijk op de poster op de klassendeur..!)
Maar: wat nou als je niet alles kunt verkopen? Geen nood! Dan geef je de pakketjes terug die niet zijn verkocht, samen met het geld van de pakketjes die je wel hebt verkocht. We moeten de niet verkochte pakketjes terug sturen.

En als je nog meer kaarten kunt verkopen? Ook geen paniek, want in het zakje zit een aparte kaart. Op de achterkant kun je invullen wanneer je extra pakketjes wilt bestellen.

Heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten